Često postavljanja pitanja - FAQ

Kojim danima radite? Koje je vaše radno vrijeme?

GoldenCube Night Club otvoren je srijedu, petak i subotu u vremenskom periodu od 21:00h do 04:00h. Zadržavamo sva prava na promjenu vremena otvaranja ili zatvaranja, ovisno o događaju, noći i slično.

Je li ovo stari Golden Pub?

Jeste, ovo je stari Golden Pub koji radi već 5. godinu, a 6. sezonu. Od rujna 2019. godine preselili smo se na novu lokaciju (Trg hrvatskih velikana bb – Rondo) i preimenovali ime kluba u GoldenCube Pub'n Club.

Koja je starosna dob za ulazak u klub?

Svi gosti moraju biti punoljetni da bi ušli u klub. Ulazak osobama ispod 18 godina strogo je zabranjen. Svaki gost dužan je predočiti valjanu ispravu kojom dokazuje dob, ako se od njih to zatraži.

Postoji li pravilnik o odijevanju?

Pravilnik ne postoji. Obucite ono u čemu se osjećate najudobnije.

Ima li vaš klub predviđeno mjesto za odlaganje garderobe/torba?

Na svakom stolu omogućili smo mjesto predviđeno za odlaganje vaše garderobe/torbi. Osim toga imamo i posebnu garderobu za vaše stvari. GoldenCube ne odgovara za izgubljene stvari.

Gdje se nalazi vaš parking?

Parking se nalazi ispred samog kluba. Cijena parkinga je 1 KM po satu.

Što je zabranjeno unositi u klub?

Hrana, piće, lijekovi, opojna sredstva, selfie štap, profesionalni fotoaparati s izmjenjivim/odvojivim lećama, video kamerama (uključujući GoPro, naočale itd.), računala, igračke, rekviziti, oružje (uključuje vatreno oružje, papar sprej, džepni noževi) i svi oštri predmeti su zabranjeni. Zabranjeno je korištenje i posjedovanje marihuane u našim prostorijama. Gosti koji krše pravila mogu biti podvrgnuti odbijanju ulaska u mjesto događaja i od njih će se tražiti da napuste prostor bez naknade, i/ili podliježu pritvaranju ili uhićenju od strane službenih osoba. Night Club Cube zadržava sva prava odbijanja ulaska na osnovu procjene.

Je li dopušteno konzumiranje cigareta u klubu?

Pušenje je dopušteno, međutim, ne dopuštamo konzumiranje težih narkotika, niti bilo kakve mehaničke uređaje za pušenje ili cigarete.

Sinoć sam izgubio/la (jaknu, ključ, novčanik, karticu, nakit i sl.). Možete li mi pomoći?

Za izgubljenje stvari se budite slobodni obratiti putem Facebook ili Instagram stranice. Ako smo pronašli Vaše stvari, bit će Vam vraćene. GoldenCube ne odgovara za izgubljenje stvari.

Koju vrstu glazbe mogu očekivati u klubu?

Nudimo različite žanrove glazbe, starih dance hitova, današnje popularne strane i regionalne glazbe i slično. Između ostalog zabavna, pop, rock, dance itd. Za sve događaje uvijek provjerite našu stranicu i društvene mreže na kojima svakodnevno obavještavamo o raznim događajima.

Kako mogu pronaći događaje koje nudite u narednom periodu?

Sve nadolazeće događaje možete pronaći na stranici Događaji, na našoj Facebook stranici ili Instagram profilu.

Kad sam unutra, mogu li izići i ponovno ući u klub?

Ponovni ulazak je uvijek dopušten, osim u slučaju određenih noći i događaja. Više o ponovnom ulasku ćete moći upitati osoblje na samu večer događaja.

Kome se mogu obratiti za bilo kakav upit?

Kako biste dobili adekvatan odgovor, za bilo kakav upit obratite nam se preko društvenih mreža našeg kluba (Facebook i Instagram). Također za razgovor smo dostupni svakodnevno od 10:00h do 18:00h na broj +387 63 100 400

Kako izvršiti rezervaciju?

Molimo Vas da za više informacija i uputa kliknite OVDJE.

Kako napraviti rezervaciju za rođendan/momačku/djevojačku i slično? Nudite li neki poseban program?

Rezervacije kao i standardne vršite ovdje. Budite slobodni naglasiti da slavite nešto, te uz našu pomo i u skladu s mogućnostima, možemo organizirati slavlje kakvo želite.

Uz rezervaciju mjesta u klubu, nudite li smještaj i/ili prijevoz?

Za posjetitelje koji nam dolaze iz daleka, pa i iz okolice nudimo smještaj i prijevoz. Ponuda ovisi o broju ljudi, kao i datumu. Za detaljne informacije javite nam se na e-mail ili preko društvenih mreža

Možete li mi pomoći oko cijena ponuda koje imate?

Cjenik i cjelokupnu ponudu pića i hrane koju nudimo možete pronaći OVDJE.

Fotografija koju ste objavili mi se ne sviđa! Želim da ju uklonite.

Cijenimo svoje goste i želimo najbolje fotografije. Ako vam se fotografija ne sviđa, slobodno pošaljite link objave na Facebook ili Instagram stranicu putem poruke. Vaša fotografija će biti uklonjena u najkraćem roku.