Golden Pub + CUBE = GoldenCube

Objavljeno 29.09.2020. godine

GoldenCube, novo/staro mjesto za provod u samom srcu grada na Neretvi.

Svoja vrata otvorili smo 24.09.2019. u potpuno novom svjetlu kao i programu. Spojem dva kluba, točnije pub-a i kluba stvorena je nova razina zabave u noćnom životu.

Ljubitelji "starog" Golden Pub-a morali su se oprostiti sa starim prostorom, ali ne i sa zabavom. Naime, Golden Pub je preselio u prostor bivšeg noćnog kluba CUBE. Zbog unikatnosti Goldena, ali i modernizma Cube-a napravili smo spoj i uveli puno novosti koje vjerojatno niste očekivali.

Ono što trebamo spomenuti jeste da svaki detalj u klubu unosi toplinu jedinstvenog koncepta pub-a. Dok svjetlosni efekti, vrhunska, ali nesvakidašnja usluga prikazuju moderni dio kluba. Osim toga sam program koji pripremamo kroz tjedan, pokazatelj je originalnosti, jedinstvenosti i novog poglavlja zabave za Mostar, kao i regiju.

Vjerojatno svima zbunjujuće pitanje i naziv, spajanje Golden Puba i CUBEa dogodilo se s namjerom. Zbog zasićenosti klasičnih vikend izlazaka naš tim GoldenCube-a odlučio je jedinstveni koncept puba i nesvakidašnji koncept noćnog kluba, spojiti i napraviti novu i višu razinu zabave u gradu i regiji.

Klub nudi sadržaj širokog spektra, prilagođen svima.Ponedjeljkom se spremite za Karaoke, utorkom Vas očekuje Tamburaška večer, srijedom Trash party gdje će te proći kroz vremeplov glazbenih hitova 80. i 90. godina, četvrtkom Live Music uz razne izvođače, dok vas petkom i subotom očekuje različit party program s promo cijenama pića kao i koncertima.