Kako smo proveli 2019./2020. sezonu

Objavljeno 04.10.2020. godine

Svoja vrata otvorili smo 24.09.2019. uz tradicionalnu večer tamburaša. Uz mnogo novosti od ove sezone, uz interijer, novu lokaciju i novi program, otvorili smo novo poglavlje zabave. Kroz sezonu prošli smo kroz Karaoke, Tamburaške večeri, Trash party, glazba uživo uz različite pjevače, koncerti te najluđe party programi od kojih ćemo neke posebno istaknuti u nastavku.

S obzirom na to da Mostar već godinama uz sebe veže mlade ljude, studente, prvi od party-a na početku desetog mjeseca bila je nezaobilazna Brucošijada uz koncert Ede Maajke. Naravno, brutalno iskrenim tekstovima i odličnom glazbom veliki broj ljudi uživao je u bombastičnom nastupu Ede, Frenkija i DJ Soula.

Također, imali smo priliku ugostiti i bend koji je na sceni već preko 35 godina. Kultni sarajevski bend Teška industrija došao je u velikom stilu te odsvirao neke od pjesama koje su bile presjek njihove karijere.

Jedan od bitnijih događaja za klub desio se u periodu blagdanskog raspoloženja. Prva Jack Daniel's Single Barrel bačva stigla je u BiH i to u naš klub. Zanimljivo je da je to Single Barrel bačva, iz programa Personalizirane kolekcije. Tom prilikom, u suradnji s ekipom Jack Daniel's-a, priredili smo gostima kluba i ljubiteljima američkog viskija posebnu noć, ponudivši im specijalan i jedinstven doživljaj uz Jack Daniel's Party.

Vođeni blagdanskim raspoloženjem, ponovno smo otišli vam granica klasičnog kluba te organizirali koncert Siniše Vuce. Jedan od rijetkih glazbenika koji se bavi potpuno suprotnim žanrovima, svima dobro poznat, posebno po svojim pjesmama ostavio je velik utisak na glazbu na našim prostorima, ali i publiku koja se zabavljala do kasnih noćnih sati u klubu.

Nikako ne smijemo zaboraviti najluđu noć u godini, Doček Nove Godine. Vrhunski DJ program, odlična atmosfera te mnoga druga iznenađenja bili su samo dio spektakularnog Dočeka 2020. godine. Za nas to je bilo novo poglavlje, u kojem smo stekli nova poznanstva i prijatelje, dobili nove uspomene i ideje.

Ulaskom u novu godinu, jedan od najpoznatijih pop sastava na našim prostorima, Amadeus Band imao je priliku, uz mnogobrojne nezaboravne koncerte, „zapaliti atmosferu“ u klubu te napraviti nam još jednu nezaboravnu noć. Sve generacije znaju njihove pjesme, te smo tako uživali uz najbolje nove i stare hitove Amadeus banda.

Mjesec veljača, poseban za zaljubljene i standardne proslave, za nas je ipak nešto drugačiji. 14.02. već godinama tradicionalno doživljavamo i slavimo s neobičnim emocijama. Dajemo priliku za slavlje onima koji nemaju bolju polovicu. Svake godine čekamo ANTI Valentinovo party, a galeriju istog možete pogledati ovdje.

Također, poseban i jedinstven dan u godini je dan kad kreativnost i mašta nemaju granica. Zezamo se, glupiramo, uživamo i igramo, naravno sve ispod maski. Vrhunski program uz DJ-a i scenarije koji su bili pripremljeni ili čak spontani od strane gostiju, večer su definitivno ostavili zapamćenom. Razne kreativne maske, čak van svih očekivanja kao i oponašanje svoje maske ostavili su ogroman utisak na publiku i žiri. Ove sezone smo imali priliku dodijeliti čak 5 nagrada. Nagrađivana je kreativnost i izrada maske, ponašanje, scenarij kojim su se maskote predstavljale publici na bini te sam utisak na njih. U moru maštovitih ideja teško se bilo odlučiti kojih je 5 pojedinaca/ekipi među najboljima, no glasovanjem i zbrojem glasova par pojedinaca i ekipi otišlo je kući s novčanim i utješnim nagradama. Nastavljamo i pripremamo poseban program za vas, a na vama je da budete što kreativniji i čekate svojih 5 minuta na bini u sljedećoj sezoni. Ako nemate inspiracije pogledajte našu galeriju, možda dobijete ideju.

Pred kraj sam sezone, posebnu pažnju dali smo pripadnicama ljepšeg spola uz ne često viđen program. Dan žena proslavljen je uz poseban MEN Strip Show, jedinstven glas i atmosferu koju je priredio Miša laguna te nagradnu igru uz čak 25 nagrada. Zasigurno najbolji provod za Dan žena, uz paprene stripere koji su na pozornici izašli u ulozi vojnika, imale su pripadnice ljepšeg spola. Djevojke su uživale promatrajući njihove plesne pokrete, a osim pozornice plesači su prošetali klubom što su djevojke iskoristile za okidanje selfie-a, te one sretnije i za ples sa zavodljivim „vojnicima“. Ostatak večeri za odličnu atmosferu se pobrinuo Miša laguna.

Sa sezonom 2019./2020. smo bili primorani oprostiti se od ranije očekivanog, zbog svima poznatih događanja koja su nas zadesila u 2020. No, to nas nije obeshrabrilo. Radujemo se ponovnom druženju i novim sezonama ispred nas.